Пиле по градинарски

Ако и вие като мен се занимавате със сто неща и времето все не ви стига, то със сигурност ще харесате днешното ми предложение за бързo, вкуснo и лесно ястие. Искам само да ви кажа, че ако веднъж си го приготвите със сигурност няма да бъде за последно и ще премине в графата към любими ястия.

Необходими продукти:

400 ГР. ПИЛЕШКО ФИЛЕ,3 ГЛАВИ ЛУК,300 ГР. ГЪБИ (МОЖЕ И МАРИНОВАНИ),300 ГР. ЦАРЕВИЦА,200 ГР. МОРКОВИ,200 ГР. ГРАХ, 2-3 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН И СОЛ.

Начин на приготвяне:

ЗАПЪРЖВАМЕ НАРЯЗАНИЯ ЛУК НА ЕДРО ЗАЕДНО С ГЪБИТЕ.ПОСЛЕ ДОБАВЯМЕ МОРКОВИТЕ,ГРАХА И ЦАРЕВИЦАТА(МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА И ЗАМРАЗЕН МИКС).СЛАГАМЕ ЧЕСЪН И СОЛ НА ВКУС И НАКРАЯ ДОБАВЯМЕ И ПИЛЕШКИТЕ БОНФИЛЕТА,НАРЯЗАНИ НА МАЛКИ ПАРЧЕТА.ЗАПЪРЖВАМЕ ДО ПЪЛНА ГОТОВНОСТ НА МЕСОТО.МИЛИ ДОМАКИНИ АКО ИЗПОЛЗВАТЕ ЗАМРАЗЕН МИКС КАКТО В СЛУЧАЯ И АЗ.СЛОЖЕТЕ ОКОЛО 150 МЛ ВОДА ЗА ДА СЕ ЗАДУШАТ СЪС СИГУРНОСТ ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ.РЕЦЕПТАТА СЪМ Я ВЗЕЛА ,КАТО ИДЕЯ ОТ ВЕСТНИК 24 ЧАСА ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО , КОГАТО ИМАХА КУЛИНАРНА СТРАНИЧКА. СТАВА БЪРЗО МНОГО ЛЕСНО И ВКУСНО! ДА ВИ Е СЛАДКО!

Стъпка 1


Пиле по градинарски-Стъпка-7135

НЕОБХОДИМИ ПРОДУКТИ

Стъпка 2


Пиле по градинарски-Стъпка-7136

ЗАПЪРЖВАМЕ НАРЯЗАНИЯ ЛУК НА ЕДРО ЗАЕДНО С ГЪБИТЕ

Стъпка 3


Пиле по градинарски-Стъпка-7137

ПОСЛЕ ДОБАВЯМЕ МОРКОВИТЕ,ГРАХА И ЦАРЕВИЦАТА(МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА И ЗАМРАЗЕН МИКС).СЛАГАМЕ ЧЕСЪН И СОЛ НА ВКУС. МИЛИ ДОМАКИНИ АКО ИЗПОЛЗВАТЕ ЗАМРАЗЕН МИКС, КАКТО В МОЯ СЛУЧАЙ. СЛОЖЕТЕ ОКОЛО 150 МЛ ВОДА ЗА ДА СЕ ЗАДУШАТ СЪС СИГУРНОСТ ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ.

Стъпка 4


Пиле по градинарски-Стъпка-7138

И НАКРАЯ ДОБАВЯМЕ И ПИЛЕШКИТЕ БОНФИЛЕТА,НАРЯЗАНИ НА МАЛКИ ПАРЧЕТА.ЗАПЪРЖВАМЕ  ДО ПЪЛНА ГОТОВНОСТ НА МЕСОТО.